Voleybol Turnuvası

Voleybol Turnuvası
Voleybol, oldukça popüler ve her yaştan bireyin keyifle oynadığı bir sportif etkinliktir. Voleybol turnuvası, izleyici kitlesi bakımından da oldukça çekici bir etkinlik olması sebebi ile önemli bir sosyal etkinlik alanı olarak da kabul edilir. Bu nedenle, moral ve motivasyon etkinlileri olarak tercih edilme sıklığı da son derece yüksektir.

Kurumsal şirketlerin ve kamu iştirakli şirketlerin yaygın olarak kullandığı motivasyon etkinlikleri içerisinde yer alan sportif faaliyetlerin, hemen her şirket tarafından tercih edilebilmesi mümkündür. Yeterli sayıda oyuncuyu takıma alabilen ve diğer koşulları yerine getirebilen her şirket, 365 Spor Oyunları tarafından düzenlenen voleybol turnuvası etkinliğine katılabilir.

Şirketler Neden 365 Spor Oyunları Turnuvası Tercih Eder

Kurumsal şirketler ve kamu kuruluşlarının çalışanlarının iştirake bağlılıklarının artırılması için takım ruhunun geliştirilmesi son derece önemlidir. İnsan Kaynakları Yönetimi ilkeleri bakımından grup veya bir başka deyişle ekip olarak gerçekleştirilen firma içi etkinliklerin, pozitif etkileri yadsınamaz. Bu etkinliklerin sportif alanda olmasının ise fazladan faydalarından söz edebilmek mümkündür. 

Bir şirket içerisinde kurulan voleybol takımının, bir özel voleybol turnuvasında maç yapması halinde gerek takım oyuncularının gerekse şirket içerisindeki diğer tüm personellerin bir araya gelme bilinci kuvvetlenir. Şirket isminin ve/veya markanın altında birleşen kadronun motivasyonu, bu durumda önemli ölçüde yükselir. 

Motivasyon faydasının yanı sıra, şirket içerisindeki personelin, fiziksel ve mental sağlığını iyileştirmesi noktasında spor önemi de voleybol ligi tercihini öne çıkarır. Yaşam boyu sporun, her meslek grubu için faydaları bilimsel bir gerçektir ki, bunu motive etmek; şirketlerin verimliliğini de artırmaya yönelik bir girişim olacaktır.

Voleybol Turnuvasına Hemen Başlayın 

365 Spor Oyunları olarak, modern yaşamın stresli ortamından sıyrılmak, sosyal etkileşim ile birlikte, sağlıklı aktiviteleri sürdürmek isteyen şirketler için etkinlik seçenekleri sunuyoruz. Voleybol Turnuvası organizasyonlarımıza kadın voleybol takımları ve/veya erkek voleybol takımları katılabiliyor.

Şirketleri yetkili birimleri tarafından yapılacak başvurunun ardından, uygun lig veya turnuvaya takımların dahil edilmesi mümkün olabiliyor.

Bir voleybol takımı oluşturmak noktasında personel yeterliliğine sahip tüm şirketlerin ve diğer kurum ve kuruluşların, başvuru koşullarında belirtilen hususları yerine getirmek şartı ile turnuvaları katılmaları mümkündür. Sitemizde yer alan koşullar sayfasından bilgi edinebilir ve bize doğrudan erişim sağlayabilirsiniz. Yaşam boyu sporu, koşulsuz destekliyoruz.