Şirketler Voleybol

Şirketler Voleybol
İş yaşantısı, yoğun ve bir o kadar yorucu şartları nedeniyle çalışanları birçok açıdan yıpratır. Batıda bunun önüne geçmek için moral etkinlikleri...

İş yaşantısı, yoğun ve bir o kadar yorucu şartları nedeniyle çalışanları birçok açıdan yıpratır. Batıda bunun önüne geçmek için moral etkinlikleri düzenlenir ve çalışanların motivasyonunun artırılmasına yönelik somut girişimlerde bulunulur. Bir gezi etkinliği elbette iyi bir motivasyon çalışmasıdır ancak çalışanların hayatında önemli bir değişikliğe yol açmaz ve etkileri geçicidir. Şirketler voleybol etkinliği gibi sportif faaliyetler ise çalışanların düzenli ve devamlı spor yapmasını gerektiriyor olduğundan, kalıcı bir sosyal ortamla birlikte, takım ruhuna aidiyet sürecini ortaya çıkarır. Uzun yıllardır büyük şirketlerin çeşitli sportif faaliyetlere katılan spor kulüpleri olduğunu biliriz. Hatta bu kulüplerin bazılarının zaman içerisinde profesyonel liglere katılımı da söz konusu olmuştur. İşte buradan hareketle, 365 Spor Oyunları olarak Şirketler için Voleybol Turnuvası etkinliğini tüm sektörlere arz ediyoruz.

Şirketler Voleybol Turnuvası Nedir?

Şirketlerin bünyesinde çalışan, voleybol oynayan veya oynamak isteyen kişilerden oluşturulan amatör ekiplerin, benzeri diğer şirketlerin kurduğu ekiplerle lig biçiminde mücadele ettiği oluşuma, Şirketler Voleybol Turnuvası ismi verilir. Bu turnuva, profesyonel liglerden ayrı olarak, profesyonel sistematiğe tabi olmamakla birlikte, ona en yakın prosedürle sürdürülen etkinliktir.

Şirketlerin ismi ile kurulan takımlar içerisine, sağlık durumları elverişli personeller dahil edilerek ekipler oluşturulur ve turnuva kurallarına uygun biçimde lige dahil edilir.

Şirket moral ve motivasyon etkinlikleri olmasının yanı sıra, bu turnuvalar uzun vadede kurum ve kuruluşlar için önemli bir pazarlama faaliyeti olarak da kabul edilebilir. Elbette buradaki en önemli amaç, şirket personelinin aidiyet hissini artırmak ve bununla birlikte, oyuncular için sağlıklı bir etkinliği tesis etmektir.

365 Spor Oyunları, katılım koşullarına uygun tüm kurum ve kuruluşları liglere dahil eder. Bunun için uygun nitelikte takımları oluşturan tüm firmalar başvuru yapabilmektedir.

Hangi Şirketler Voleybol Turnuvasına Katılıyor?

365 Spor Oyunları tarafından düzenlenen Vol-CUP etkinliğine, TÜRKSAT, Türk Telekom, ASELSAN gibi kamu iştirakli şirketler ile Türk Traktör ve Çözüm Koleji gibi özel kuruluşlar, bunun yanında Ankara Barosu gibi meslek kuruluşları katılmaktadır. Devam eden ligler ve etkinliklerin yanında, sisteme yeni dahil olacak ekiplerle yeni organizasyonlar düzenlenmekte ve şirketler ligi voleybol turnuvası her geçen gün genişlemektedir.

Turnuvaya katılmak isteyen kurum ve kuruluşlar, 365 Spor Oyunları web sitesinden bilgi alabilir ve takımlarını hemen etkinlilere dahil etmek için başvuru yapabilir.